Izvor:
10.12.2017 u 02:01
0

MIRELA I MILI ZAPOČELI RAT: Ti si moj najveći blam u životu!

Iako je Mirela Lapanović pri ulasku u rijalitiju bila u dobrim odnosima sa bivšim dečkom Milijem Radosavljevićem, nismo čekali dugo da se posvađaju.

Ona je otvoreno govorila o tome da su joj prijatelji zamerili zbog veze sa Milijem, pa je kao "grom iz vedra neba" rekla:

– Iskreno, on je bio moj najveći blam – rekla je ona i tako upalila "klik" u Milijevom mozgu da joj žestoko odgovori:

– Ti si moj najveći neprijatelj, devojko. Kakav blam, od čega se ti pereš, pa je l' znaš ti kakve sam ja žene imao. Ti si meni sa onom tvojom Rebekom napakovala da sam te prebio i kasnije me, zamislite, pozove i kaže: "Pa znaš, to mi je marketing". Sve si organizovala i izmislila, posle svega nisi me uopšte pozvala – rekao je on, a onda mu je Mirela žestoko odbrusila:

– Zašto bih ja pozvala čoveka koji me je mučio, da li si ti normalan? Zašto opet pominješ tu temu, to mi je najveća trauma u životu, neću na to više da se vraćam – rekla je Lapanovićeva.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter