Izvor:
11.12.2017 u 06:28
0

NINA I DALJE SUMNJA DA JE U DRUGOM STANJU: Učesnica rešena da uradi novi test za trudnoću! (foto)

Vest o duploj trudnoći u rijaliti programu "Parovi" iznenadila je široki auditorijum najgeldanije rijaliti šoa u regionu.

Naime, Nina Prlja je posumnajla da je u drugom stanju, što su joj kasnije potvrdile numerološkinja Ana Batić i tarot karte Vesne Rivas.

U programu uživo, Prlja je uradila test za trudnoću koji je bio negativan. Ipak, prateći simptome iz dana u dan, učesnica i dalje sumnja u validnost urađenog testa, te se odvažila da isti ponovi.

– Slošilo mi se danas, ne verujem da nisam trudna. Moraću da uradim test još jedno, pa i Miljana je ponavljala test više puta da bi se uverila – rekla je takmičarka "Parova".

Ostanite uz Happytv.rs da saznate da li će biti i druge trudnoće u "Parovima".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter