parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

MIRELA NA STUBU SRAMA: Neša neumoljiv mnogo ga razočarala!

Gost u studiu večeras je Mirelin prtner Neša koji je sinoć ušao na kratko u vilu posle objavljivanja eksplicitnih scena njegove devojke sa Markom Perovićem.

Kako je imao razgovor sinoć sa Mirelom sada je prokomentarisao celokupnu situaciju i rekao šta ga je najviše povredilo povodom svega. 

- Ja nisam u tom svetu meni marketing uopšte ne treba. Nisam se još razveo od žene videću još šta će biti to da li ću biti sa Mirelom ja ne znam jer sam nogo ljut na nju. Savetovao sam je na neke načine nije me poslušala, savetovao sam je da se skloni od Milija nije me poslušala. Ne želim da komentarišem ništa u vezi njega vidim da je počeo nešto da me proziva ja ne želim da učestvujem u tome da me iko proziva. Ja nisam do sada hteo da se pojavljujem u javnosti niti da budem deo toga, njena prošlost me ne zanima zanima me njena sadašnjost-rekao je Neša

- Ja verijem da si razočaran zbog nekih stvari ali ti si juče došao ovde i jedva si me zagrlio rekao si da smo prijatelji, mi nismo prijatelji. Ja ti se izvinjavam za to ali ti obećavam da su da se distanciram od Milija nijednog ovde ne gledam kao muškarca ti vrlo dobro znaš koga ja volim i to si ti ako budeš odlučio da kreneš na neku drugu stranu ja ću razumeti. Oprosti mi ako sam te previše uvredila ja ti se izvinjavam. Meni je juče bilo jako teško kada si mi rekao javno da se pomirimo nas dvoje- rekla je Mirela

Mirela je insistirala na tome da se javno odlučila da želi da bude sa njim, i još jednom demantovala da je znala da se snimaju kada je imala seks sa Markom. 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost