Izvor:
14.12.2017 u 03:03
0

VESNA NEUMOLJIVA: „Srozao si se potpuno čim se vučeš sa ovakvom ribom“!

Vesna Rivas kao neko ko je prijatelj sa Mirelinim partnerom van vile Nešom jako je razočarana i zrevoltirana njegovim ponašanjem.

Naglasila je da razume da on ima kombinacije i da bi se svaka primila na njega naručito9 one koje su beskućnice.

Mene je on razočrao ako je on sebe stavio u jednakost sa malim seljom Milijem Marbeljom, srozao je sebe skroz i u mojim očima i očima naših prijatelja. Mirela je odlično ovo sve osmilsila ovu igru. Ako se on ovde nacrtao on je možda dogovorio on je jako upućen u rijaliti i on i nejgova žena, ja sam baš u šoku. On je jako veliki prijatelj i drug čovek koji ima mozga i on sebe spušta na nivo da se javno eksponira da je sa ribom koja se vukla sa ko zna kim. Ja stvarno ovo ne kapiram ništa jer znam ko je on– rekla je Vesna

Rekla je i ako je zaista istina da im je jako lepo u vezi i da im je fino krenulo šta će onda Mirela u rijalitiju i on uopšte u celoj javnoj priči.

Neša je na ove Vesnine izjave rekao da se on generalno i pita sam šta će njemu sve ovo, ne samo sa Mirelom već oko cele priče i rijalitija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter