Izvor:
16.12.2017 u 20:50
0

DALILA MUJIĆ SAMO ZA HAPPYTVRS: On što je otkrila razočaraće njene fanove! (foto)

Pobednica pete sezone "Parova", Dalila Mujić, iznenadila je sve pojavljivanjem u novom serijalu ovog rijaliti programa.

Iako su svi mislili da su njeni apetiti zadovoljeni, učesnica je razuverila sve, a samo za Happytv.rs odgovara na sva aktuelna pitanja koja su poslednje nedelje intrigirali javnost.

Sinoć si imala najviše negativnih glasova. Da li i dalje smatraš da je to pravi put do pobede?

– Sve dok sam na ovom mjestu smatram da ću imati najviše negativnih glasova, kao što ću uvjek biti prva i u pozitivnim glasovima. Mnogi fanovi i moja podrška se ne troše na negativnoj tabeli, nego samo na pozitivnoj. Sve dok pričaju o meni loše i smatraju da sam negativac, onda znam da sam živa. Kad krenu da pričaju loše, onda znam da sam "umrla".

Kako komentarišeš navode da si tražila od Zorice Dukić besplatna feniranja, kao i da ti je plaćala stan. Da li su opet u pitanju zli jezici, ili…

– Ovo zaista ne bih kometarisala. Previše je suludo da bih ostavila bilo kakav komentar. Izvinjavam se što nisam dužna nikom ništa, nisam u trendu, šta da radim.

Tvoja svekrva, Biljana Dragojević, izjavila je za jedan nedeljnik da si potpuno izmenila njenog sina, te da ga više ne prepoznaje. Kako kometarišeš ovu njenu izjavu?

– Ništa ne komentarišem dok ne dobijem potpunu izjavu od gospođe. Moj Dejan je najsavršeniji muškarac na svijetu, to je sve što mogu da kažem. Ponosna sam na njega!

Mnogo se spekuliše da ste Gasttozz i ti u paktu, da niste zaista posvađani. Da li je u pitanju taktički momenat bivših pobednika, i ako nije, čime te je najviše uvredio?

– Taktiku nikada u životu nisam imala, pogotovo ne sa Nenadom. Totalno nebitan takmičar u ovoj sezoni da bih bilo šta napisala o njenu.

Okitila si se jednom rijaliti krunom Da li bi pobeda u šestoj sezoni zadovoljila sve tvoje apetite, kada su rijaliti pojavljivanja u pitanju?

– Jedna pobjeda je sasvim dovoljna i o njoj se priča i dan danas. To mi zaista nije cilj. Bitno je vjerovati u sebe, a ja kada vjerujem, sve mi se ostvari. Tako da… Osvajanje opet prvog mjesta, bilo nešto najlakše za mene.

Jednom kada pređeš neku igricu znaš na koje prepreke nailaziš do trona, tako da… U ovoj sezoni sam samo osoba koja "glumce" u rijalitiju postavlja na svoje mjesto, skidam maske i stvara svoje naslednike. To je moja misija, dogurati nekog drugog do tog prvog mjesta.

Moji apetiti su prezadovoljeni, savršen muž, savršenu porodicu, krov nad glavom, i još smo beba da upotpuni našu sreću.

Sve vesti o rijalitiju "Parovi" pratite na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter