Izvor:
17.12.2017 u 09:46
0

Gasttozzova izjava podigla vilu na noge: „RIJALITI, TO SAM JA“!

Žestoka rasprava u najpoznatijoj vili na Balkanu "Parovi". Vodi se polemika oko rijalitija i Gasttozzove izjave da bez njega "Parovi" ne bi bili to što jesu.

On smatra da je on "Parove" podigao na viši nivo jer kako kaže oni su pre bili sodoma i gomora sa učesnicima koji su bili u predhodnim sezonama i on mrzi rijaliti.

Obzirom da je on sam produkt rijalitija kao i da su mu baš "Parovi" doneli slavu i da sada sedi u vili i zarađuje od ovog rijalitija voditeljka je bila nemilosrdna i postavila ga na svoje mesto.

Đus je dao svoje viđenje cele situacije i rasprave oko nezadovoljstva Gasttozzovog u rijalitiju.

Gotivim te imaš neverovantan smisao za humor, moja majka te gotivi, al slušaj svi ovde vučemo, oladi malo– rekao je Đus

Dalili nije bilo pravo što se Gasttzz ponaša kao najbitniji u vili pa mu je održala bukvicu.

Ovaj Gasttoz je utripovao da ovde gore ima kao neke prijatelje i da je on ovde poseban i da zato može da se ponaša kako se ponaša. Svi smo mi te ljude upoznali gore i svi smo im isti. Ako kupiš neku igru ne možeš da menjaš pravila jer su ta pravila napravili ljudi te igrice. Niko tebe ne tera da ostaneš ovde ako ne možeš da igraš po ovim ovde pravilima – rekla je Dalila.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter