Izvor:
10.07.2016 u 21:38
0

„MAMA, NEMAŠ PRAVA DA SE BUNIŠ“: Evo šta joj je Zorica rekla!

Učesnicima "Parova" danas je bilo vrlo zanimljivo s obzirom na to da su se javljali njihovi najbliži. Ružica je bila neutešna kada joj se javila baka i prenela vesti o sestri, a zašto, saznajte OVDE.

Takođe se javila i Zoričina mama Mira koja je u svemu podržala svoju ćerku, ali joj je rekla i da ne prati mnogo "Parove" kako se ne bi nervirala. Zorica je joj je poručila da je to pametno, ali i još nešto.

Mama, slušaj me sad. Nemaš prava da se buniš. Idi sutra lepo u agenciju i uplati sa nekom tebi dragom osobom letovanje. Uplati odmor gde god želiš i kad žeilš, ja te častim– rekla je ona.

Mama Mira se nije bunila pa je rekla svojoj ćerki da će je poslušati i da jedva čeka da se uskoro vide.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter