Izvor:
18.12.2017 u 02:10
0

MARKO URLAO OD BESA: Otkriveno šta je Brendon uradio Sneži!

Tokom dela emisije "Upoznajte Parove" pod nazivom "Bez cenzure" parovi su imali priliku da vide Snežu Jovičić koja je pekla palačinke za sve u vili "Parova", pa čak i za one koji je ogovaraju.

Sneža je sa Teodorom komentarisala kako joj je Brendon prišao, uzeo palačinku, a onda je uvredio:

– Uzima moje palačinke i kaže mi "Svraka", ali baš me briga, neka pričaju šta hoće – rekla je ona, dok joj Teodora govorila da ne obraća pažnju i da joj je za gratko vreme postala draga.

Marko Perović je stao u Snežinu odbranu i zaštitio je od Brendona i ostalih:

– Sneži mogu da pljunu pod prozor, sprema palačinke i kuva kafu za sve i onda Brendon i prospe ulje, devojci koja je za njega institucija. Iznervirao sam se – rekao je Marko, a potom je Brendon nastavio da vređa Snežu, što je opet zasmetalo Peroviću.

– Zašto jedeš njene palačinke kada ne pričaš s njom? – urlao je i ponavljao Marko, na čijem se licu videlo da je veoma ljut.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter