Izvor:
10.07.2016 u 23:35
0

GASTTOZZ JE BIO UPLAŠEN: Evo šta je pitao mamu!

Današnja emisija "Nedeljni ručak" sa Jelenom Petković bila je vrlo uzbudljiva, s obzirom na to da su se javljali članovi porodica. Zašto je Ružica plakala i bila neutešna, pročitajte OVDE.

U toku emisije se javila i Gasttozzova mama Goca koja je prenela pozdrave svom sinu, i rekla mu kako ona provodi vreme. Ipak, Nenad je bio zabrinut zbog jedne stvari.

Mama, molim te reci mi, da li je neko od vas krenuo za Srbiju u petak jer ste mislili da je finale? Baš sam se uplašio kada sam pomislio da ste krenuli– pitao je Nenad.

Mama Goca ga je smirila i rekla mu da nije niko krenuo i da ne brine oko toga. Takođe mu je rekla da izrži do kraja i da jedva čeka da ga vidi.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter