Izvor:
19.12.2017 u 02:14
0

NIŠTA OD POMIRENJA: Mira otpisala sestru i ostavila je uplakanu (FOTO)

Mirjana i Bojana posvađale su se i za stolom tokom emisije "Upoznajte Parove".

Kada su ih pitali da obrazlože detalje njihovog verbalnog obračuna, kao i da kažu zašto je prošlo skoro dve godine kako se nisu videle, one su razmenile teške reči:

– Ja sam mislila da si se ti promenila, a ti si vidim još gora. Meni ti pretiš da ćeš progovoriti? idi spavaj kod Miljane i Mirele, ista si kao i one – rekla je Mirjana i napustila kuhinju.

To je pomalo rastužilo Bojanu, pa je u jednom momentu i zaplakala:

– Svi su bili protiv moje veze sa mojim suprugom. Ja želim samo da kažem ljudima da nije sve u novcu i da ne jure toliko za tim – rekla je ona, a tada joj je Vesna uputila savet:

– Bojana, ja znam da ti je teško, ali veruj kad god sam joj gledala u karte, ona je pitala za tebe – rekla je ona, a ovaj komentar se nije baš svideo Bojani:

– Vesna, znam ja da ona mene voli, ali meni ništa ne znači to što ona tebe ili moju majku pita za mene. Zašto me za ove dve godine nije pozvala i da vidi kako sam – rekla je Bojana i brisala suze s lica.

Podsetimo, Mira i Bojana u "Parove" ušle kako bi se pomirile, ali izgleda da to biti potrebno dosta vremena.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter