Izvor:
11.07.2016 u 13:22
0

SVI PEVALI, SAMO VESNA JAUKALA: Jedna učesnica ZAUVEK napustila „Parove“!

Još jedna učesnica zabavno – humorističkog programa "Parovi" zauvek je napustila takmičenje!

Armina Smajlović osvojila je najmanje glasova publike, te se našla na poslednjem mestu tabele. Ona je izašla iz vile sa osmehom na licu s obzirom na to da je već nekoliko dana apelovala na glasače da ne glasaju za nju.

Na prvom mestu tabele sa glasovima publike našao se Marko Perović, odmah posle njega bila je Dalila Moreno, a Mladen Vuletić bio je na trećem mestu. Ana Spasojević se izborila za ostanak u rijalitiju jer se našla na četvrtom mestu na tabeli, a Armina je vrištala od sreće kada je čula da je upravo ona na poslednjem mestu. Kada je voditeljka Bojana otkrila ko napušta vilu, Armina je počela da skače grleći svoje cimere iz vile. Režija je pustila njenu pesmu "Ti bi sve", a učesnici su pevali i igrali dok se Armina pozdravljala. Jedino je Vesna Rivas plakala, međutim posle se oraspoložila pošto je i sama znala da je Armina želela da izađe.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter