Izvor:
14.07.2016 u 21:42
0

ATRAKTIVNIJA NEGO IKAD: Seksi Miljana pokazala GRUDI! (FOTO)

Bivša učesnica rijaliti programa "Parovi" koji za dva dana ulazi u završnicu, Miljana Kulić, retko objavljuje fotografije na društvenim mrežama, ali kada postavi fotku na kojoj izgleda seksi, onda naprosto zapali društvene mreže.

Kulićeva je pre nekoliko meseci napustila takmičenje, ali se posle javljala svojim drugarima iz vile uključivanjem u emsiije i gostovanjima u studiju. Međutim, u poslednje vreme Nišlijke nema, a sudeći prema fotografiji, ona se posvetila svom izgledu, a pretpostavljamo i poslu koji je našla posle izlaska iz vile.

Miljana je pozirala u crnoj haljini u kojoj je pokazala veliki dekolte. Moramo priznati da Kulićeva izgleda bolje nego ikad. Pogledajte kako ona izgleda:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Miljana Kulić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter