Izvor:
13.01.2018 u 08:49
0

ČAK SEDMORO TAKMIČARA NOMINOVANO: ONI će se u nedelju boriti za opstanak u vili!

Učesnici rijalitija večeras su dali svoj sud i izglasali osobu koja je po njima zaslužila da napusti vilu.

Kako je najviše glasova dobio Aleksandar Požgaj, kojeg je nominovala i produkcija, njihov glas se ne uvažava, tačnije pored Požgaja nominovana je osoba koja pored Aleksandra ima najviše glasova, a to je Ivan Marinković.

Dalila Dragojević nominovana je od strane publike, dok su Mladen Vuletić i Alkesandar Požgaj nominovani od strane produkcije najpopularnijeg rijalitija na Balkanu.

Produkcija je da na spisak nominovanih doda još troje koji imaju najviše glasova od parova, pa su nominovani i Vesna Rivas, Irma Serjanić i Mea Bond.

Dakle, za opstanak u vili boriće se sedmoro takmičara: Dalila Dragojević, Mladen Vuletić, Aleksandar Požgaj, Ivan Marinović, Vesna Rivas, Irma Serjanić i Mea Bond.

Osatanite uz Happy televiziju i u nedelju, kada je izbacivanje, a pratite i portal Happytv.tv kako bi saznali najnovije detalje iz vile "Parova".

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter