parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

JELENA TAUER SAMO ZA HAPPYTV.RS: Doživela sam nešto najgore što jednoj ženi može da se desi! (foto)

 

Nova učesnica šeste sezone "Parova", Jelena Tauer, rasplakala je Srbiju potresnom životnom pričom. 

Samo za gledaoce Happytv.rs takmičarka odgovara na najintimnija pitanja: 

Tvoja životna ispovest potresla je Srbiju. Mnogu su sutradan spekulisali da je tvoje dete ukradeno, a neki da je za sve kriv muškarac sa kojim si bila. Kako komentarišeš ovakva razmišljanja? 

- Ono što sam doživela je nešto najgore što jedna žena može da doživi. Ne bih se složila sa razmišljanjem da je moje dete ukradeno. Tačno je, kriv je muškarac sa kojim sam bila i iza toga ću stojati dokle god sam živa. 

Otkriveno je da si bila sa predsednikom opštine Zemun, inicijala S. I. Rekla si da jesi bila sa predsednikom, ali ne te opštine. Da li ti se sada pamćenje osvežilo?

- Zetkli su me juče tim pitanjem i zaista ne zna ko je pomenuti S. I. Da sam zaista bila sa nekim političarem, sada bih imala stan, ne bih bila podstanar... 

 

 

Rečeno je i da si delila momka sa jednom učesnicom "Parova", da li znaš o kom  je reč i da li si spremna da sa tom osobom uđeš u konflikt? 

- Znam, ko je u pitanju, ali ne bih to otkrivala, a što se konflikta tiče mislim da je to prošlost (kako moja, tako i njena) i da nema prostora za bilo kakvu svađu. 

Odmah po ulasku si prokomentarisala da ti se dopada  Aaleksandar Požgaj. Da li bi bila sa njim, uprkos tome što je oženjen? 

Na samom ulasku, samo sam prokomentarisala da Požgaj dobro izgleda, ali naravno ne bih bila sa njim. Oženjen je i sada kada sam ga bolje upoznala, shvatila sam da uopšte nije moj tip muškarca - kao ni bilo ko iz vile. 

Na samom početku si zamerila što ti se mali broj učesnika "Parova" obratio i ponudio pomoć. Da li se sada situacija u vili promenila? 

Nije mi trebala ničija pomoć, družim se sa par ljudikoji mi prijaju,a sa ostalima sam na "dobro jutro-laku noć". Nemam ništa ni protiv koga, za sada. 

Sve vesti o "Parovima" čitajte na Happytv.rs.

Happytv,rs,
Foto: Arhiva  

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Beni Afet serija
14:55 Parovi - Live
16:15 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 OZILJCI RATA
22:00 Parovi Ispovesti
02:30 Parovi - Live