Izvor:
14.01.2018 u 05:31
0

RADOST U VILI „PAROVA“: Stigli SPECIJALNI GOSTI! (FOTO)

Prava radost u vili "Parova".

Kako je u vili prava euforija zbog dočeka Srpske Nove godine, produkcija je rešila da obraduje naše rijaliti zvezde i dovede njihove najmilije.

Prvu koju je dočekalo iznenađenje jeste Nina Prlja. Njoj su u goste došli prijatelji, kojima se veoma obradovala, s obzirom na to da ih dugo nije videla.

Potom je lepo iznenađenje dočekalo i Aleksandra Požgaja, te ga je u tajnoj sobi čekala supruga čekala supruga Ivana. Oni su pozdravili sve gledaoce i još jednom pokazali koliko se vole.

Tu je i jedan od najomiljenijih parova ikada u rijalitiju. Odnosono, u vilu je stigao i Dejan Dragojević kako bi praznik proveo sa svojom suprugom Dalilom.

Ostanite uz nas, sledi još izveštaja iz vile i još iznenađenja.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter