Izvor:
14.01.2018 u 22:24
0

SLOBODNA KAO PTICA NA GRANI: Zorica mašta o ovakvom muškarcu!

Zorica je otkrila da više nije zaljubljena i da je svoju doskorašnju vezu raskinula.

Slobodna je i otovrena za sve opcije ali se nada u rijalitiju neće ništa pokrenuti ni sa jednim učesnikom.

Izjavila je da je jako dugo razmišljala pored kakvog muškarca bi mogla da se skarsi i shvatila je da bi najbolje bilo da se veže za nekog seljačića.

Ne kaže se uzalud da su neprskani muškarci najbolji pa bi ga Zoka tako korigovala po svojoj meri, da mu ona bude centar sveta.

Ja sam rasturila vezu pred Novu godinu i ovde sam došla kao slobodna devojka. Tako da slobodna sam potpuno i mislim da će tako ostati do kraja rijalitija. Imala sam razne muškarce iz raznih krajeva i mogu reći da su to sve ista G. rešila sam sad da uzmem nekog momak iz nekog sela da imaju samo tri kuće da ga dovedem u velegrad i pokažem čari Beograda i on će u mene da gleda kao da sam mu centar sveta. Sve ću da mu pokazujem, da ga izvodim, on ništa ne zna sve ću da ga naučim– rekla je Zorica

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter