Izvor:
21.01.2018 u 03:19
0

EKSKLUZIVNO: Dejan otkrio šta se desilo kada se SINOĆ sreo sa Tihomirom!

U emisiju "Upoznajte Parove" došao je Dejan Dragojević, koji je danas u centru skandala zbog optužbi Tihomira Filipović da ga je napao zajedno sa Jocom Gambinom, kao i sa još tri muškarca.

Dejan tvrdi da su optužbe lažne i da se zna ko je Tihomir:

– Bebo, nemoj da se brineš. Situacija je previše "napumpana", ništa se nije desilo.Ne znam kome je stalo do marketinga i o čemu se radi. Preuveličane su neke stvari, s obzirom na to da znamo kakav je Tihomir i pete sezone, a izbacili su ga sa Nove godine zbog nedoličnog ponašanja. Istina je ta da sam došao da donesem hranu kao i uvek. Slučajno se poklopio da je Tihomir izlazio i on je hteo da se javi i ja sam ga tu iskulirao i tada je rekao, "Šta je? Došao je Tedi 1" i ja sam mu tu odbrusio nešto i obezbeđenje koje je reklo da se raziđemo da ne bi dolazila policija. I danas čujem ovo, javlja se i kaže da ide na snimanje, pa odjednom u teretanu, tako da ja ne znam kome odgovara ova priča – rekao je Dejan Dragojević.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter