Izvor:
22.01.2018 u 04:00
0

OPET O SKANDALU: Dalila opet branila Dejana od šokantnih optužbi, a potom je Vesna tvrdila da je RAZOTKRILA NJEGA I JOCU!

U vili "Parova" ponovo se potegla priča o skandalu koji se desio između Tihomira Filipovića, Dejana Dragojevića i Joce Gambina.

Dalili Dragojević su prikazani novinski članci u kojima se piše o skandali o kome se juče uveliko pričalo u vili "Parova".

Učesnica rijalitija nije želela da gleda ovaj članak, tvrdeći da veruje svom suprugu.

Tada se ovoj priči priključila i Vesna Rivas i iznela svoje mišljenje o ovom skandalu:

– Tihomir se javio u program i detaljno opisao šta mu se desilo i rekao je da već u ponedeljak ide kod advokata. Tako da, sve je jasno. Dejan i Joca su sinoć pričali spuštene glave, pa eto. Platićete napolju – rekla je ona, a Dalila joj je poručila da sedne, jer je neće ubediti, jer zna da njen muž nije kriv.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter