Izvor:
23.01.2018 u 01:44
0

„NE DIRAJTE MI GALETA“: Dalila se umalo rasplakala zbog snimka koji otkriva šta najviše BOLI Gasttozza“!

Parovima je tokom emisije "Upoznajte Parove" prikazan snimak na kome se vidi razgovor Teodore Radoičić i Nenada Marinkovića Gasttozza.

Gasttozz se poverio Teodori da se zbog devojke Naide Gadžo trudi da se promeni iz korena.

– Ja ne znam šta je meni, ja odjednom mislim i o svom zdravlju da izgledam što bolje, samo zbog nje da ne bi ispalo da su njeni bivši bolji od mene – rekao je Gasttozz, a ovaj snimak je ostavio najveći utisak na Dalilu Dragojević, pa je poletela Marinkoviću u zagrljaj.

– Vidi ga, nemojte da mi ga dirate. Jao, šta njega boli. Meni su pošle suze na oči. Vidim diže one tegove, mislim se šta glumi, a sad je sve jasno. Duša moja – rekla je Dalila.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter