Izvor:
17.07.2016 u 06:58
0

TREĆE MESTO: Maca Diskrecija izašla na velika vrata sa OSMEHOM na licu!

Troje takmičara ostalo je u vili "Parova" – Gasttozz, Maca Diskrecija i Ružica, a samo jedno od njih napušta vilu u ovom preseku glasova. Voditeljka Bojana saopštila je da treće mesto pripada Maci Diskreciji, te je ona napustila vilu i uputila se u studio.

Ona je inače plakala dok ih je Bojana držala u neizvesnosti, a kada je izašla, Maca je izjavila da je presrećna i da joj je Hepi produkcija mnogo donela. Ona se pohvalila pesmom "Ljubav" i spotom, a odmah je istakla svoje kvalitete i vrline kojima je opstala u rijalitiju.

Još malo je ostalo do proglašenja pobednika, a da li će to biti Nenad Marinković Gasttozz ili Ružica Veljković, ostaje nam da vidimo.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter