Izvor:
17.07.2016 u 07:32
0

ONA JE KRALJICA RIJALITIJA: Ružica Veljković POBEDNICA četvrte sezone „PAROVA“!

Nakon 44 nedelja, rijaliti program "Parovi" se završio!

Ružica Veljković je pobednica četvrte sezone zabavno – humorističkog programa "Parovi" koji je oborio sve rekorde gledanosti. Ona je osvojila 30.000 evra i dobila status "kraljice"!

Naime, sa voditeljkom Bojanom Ristivojević su u vili ostali Nenad Marinković Gasttozz i Ružica Veljković, pošto su Macu Diskreciju ispratili na velika vrata.

Ružica je mnogo puta isticala da se nada pobedi i da je bila veoma aktivna tokom celog rijalitija, dok je Gasttozz rekao da mu novac nije bitan nego da bi voleo da osvoji "duplu krunu".

Nakon što je glasanje završeno, njih dvoje su se uputili u studio gde se čekalo proglašenje pobednika četvrte sezone. Posle pozdravljanja sa porodicom i prijateljima, Gasttozz i Ružica su stali jedno pored drugog, a zatim im se pridružila voditeljka koja je stala između njih i uhvatila ih za ruke.

Gasttozze, ti si kralj, ali Ružica je kraljica! – izgovorila je Bojana, a Veljkovićevu su fanovi i učesnici koji su navijali za nju podigli u visine. Ona je plakala držeći ikonu Svete Petke kojoj se molila celo veče.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter