Izvor:
18.07.2016 u 00:40
0

EKSKLUZIVNO DAN POSLE FINALA: Ružica PO PRVI PUT otkriva…

Ružica Veljković pobednica ove sezone ,,Parova'' ekskluzivno za HappyTv.rs otkriva kakvi su joj prvi utisci posle gala finala.

Još nemam osećaj da sam pobedila, ali prelepo je biti slobodan posle duže vremena. Prvo su mi čestitali moji roditelji, baka, sestre i učesnici. Najviše ću iz Parova pamtiti kada sam slavila svoj rođendan i trenutak kada sam se prvi put oprobala kao voditeljka i shvatila da želim tim da se bavim u budućnosti. Ništa ne želim da zaboravim, ni najlošije stvari ne želim da zaboravim jer to je ono što je suština rijalitija. – kaže Veljkovićeva.

Za mnoge je Goca bila iznenađenje. naročito njen plasman, ali ne i za Ružicu.

Iskreno Gordana je žena koja je jako inteligentna i koja zna da se igra sa ljudskim mozgovima. Drago mi je što je iza sebe ostavila Bumbara i Anđelu, Goca je uradila pravu stvar i dokazala da može da uzme novac u rijalitiju – zaključuje Ružica.

Veljkovićeva je na kraju naglasila da pobedu posvećuje isključivo porodici koja je najviše verovala u nju i uvek bila tu za sve njene prohteve!

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter