Izvor:
18.07.2016 u 23:59
0

ZMAJ ISKRENO O GASTTOZZU: Razočarao me je, NIKADA NEĆE BITI KAO JA!

Zmaj od Šipova je samo za HappyTv.rs dao svoju prvu izjavu nakon izlaska iz rijaliti programa koji je porušio sve rekorde. Grahovac je uživao u danu obišao je centar Beograda i sabrao utiske o svojoj popularnosti.

Kako kaže nikome ništa ne zamera ali oseća se poraženo. Nije očekivao četvrto mesto, i smatra da je Gasttozz ne pravedno drugi.

Razočarao me je što na drugom mesto. Građani sa kojima sam danas pričao su mi rekli da mi nije ni do kolena. Ja sam veći šou men od njega, ne kažem to ja, nego naorod.Samnom se fotograsilo tri do četiri hiljade ljudi. Gasttozz je pokušavao da me imitira kada kažem ono moje čuveno ja sam tata ige,ja sam ovde glavni, okej, ali njemu ne ide. Jednostavno nije kao ja. Ja sam zaslužio bolji plasman i tačka – zaključio je Grahovac.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter