Izvor:
20.07.2016 u 01:56
0

BACILA SE NA AKCIJU: Oglasila se MACA prvi put posle FINALA, evo gde je i šta radi! (FOTO)

Bosanska pevačica Maca Diskrecija obećala je da će se posle rijaliti šoa "Parovi" u kom je osvojila treće mesto i 10.000 evra, posvetiti karijeri, dokazala je da je od reči.

Naime, učesnica zabavno – humorističkog programa koji je oborio sve rekorde gledanosti vrlo malo se odmorila posle finala jer vredno radi u studiju gde priprema nove dve pesme.

Ona je inače izjavila da želi da se bavi muzikom, a da zaista ima sluha, dokazala je pesmom "Ljubav" koja je naišla na oduševljenje publike koja je Macu podržavala skoro godinu dana. Ona s epohvalila da je već u studiju sa svojim tekstopiscem, a ispod fotografija je napisala:

U studiju KONAČNO!!!!Gordana Gvozdenović – tekstopisac moje dve pesme. Ponovo smo skupa, bacam se na posao, ne odmaram mačići, bacam se u akciju :))

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Maca Diskrecija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter