Izvor:
13.02.2018 u 19:23
0

TEODORA IMALA TEŽAK ŽIVOT: Mene je baka odgajila i izdržavala me je sa penzijom od 10. 000 dinara!

Učesnica najgledanijeg rijalitija u zemlji "Parovi", Teodora Radoičić, danas je iskreno priznala kako je njoj bilo u životu kada ima, a kako kada nema:

– Nema šta me nije snašlo. Svaki čovek na ovom svetu mora da zna kako je kad imaš, a kako kada nemaš, da bi znao da ceni. Mene je baka odgajila i izdržavala me je sa penzijom od 10. 000 dinara. Mene je to nateralo da vidim više. A najeksplozivniji momnat u životu bio mi je prelazak iz osnovne u srednju školu, tačnije kada je moja majka izašla iz zatvora. Ali ja sam bila najjača, kad je bilo najteže. – priznala je Teodora, a zatim je nastavila:

– Kroz moj život prošle su mnoge osobe koje su vredele, ali su otišle iz mog života, samo su mu skliznuli, kao kad voda sklizne kroz šaku. – izjavila je Teodora.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter