Izvor:
15.02.2018 u 01:51
0

BAKI B3 SAVETUJE GASTTOZZA: Naida ti ne treba, ona gleda samo korist!

I dalje je u vili "Parova" je aktuelna priča o Gasttozzu i Naidi.

Kako je čuo da Naida nije postavila njihovu zajedničku fotografiju, Gasttozz joj je postavio ultimanum da mora da objavi njhovu zajedničku fotografiju, ako neće da raskinu.

Tada se u celu priču umešao i Baki B3, koji je pogledao Naidinu fotografiju i dao svoj komentar.

– Čuo sam da devojka želi da uđe u rijaliti i sve mi je jasno, ona želi sve preko Gasttozza. Pogledao sam njenu fotografiju prvi put i sve mi je jasno. Ko je? Šta je i čime se bavi? – rekao je Baki, dok ga je Gasttozz upozorio da ne priča tako onjegovoj devojci.

– Ako si mi drug, nemoj tako da pričaš. Ti ej ne poznaješ i ne znaš koliko se volimo. Ona je bila tu za mene u teškim momentima i ne znaš šta je sve uradila za mene – rekao je Gasttozz.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter