Izvor:
15.02.2018 u 08:12
0

DANIJEL NE ODUSTAJE: Jovana primila poziv za Dan zaljubljenih od bivšeg dečka! (foto)

Ljubav Jovane Dejić i njenog bivšeg dečka Danijela privukla je veliku pažnju javnosti.

Kako je danas Dan zaljubljenih, Deni je rešio da ovoga puta ne skriva emocije, kao što je bio slučaj tokom nejgovog gostovanja u emisiji "Parova":

– Pozvao sam te jer mi mnogo nedostaješ. Znam da smo oboje pravili greške, ali ja te volim puno i sada je sve u redu rekao je.

Međutim, Dejićeva je osula paljbu rekavši:

– Ti se ne bi borio za mene da ne znaš kakva sam žena, majka i domaća. Moj život je toliko komplikovan i samo si ti uspeo da me ispratiš. Došao si ovde i glumio da si hladan, zbog čega si to radio? – pitala je učesnica.

Danijel ju je uveravao da joj je sada oprostio sve greške koje je sa Ivanom Marinkovićem pravila u rijalitiju i da je šrešen da je sačeka kada izađe napolje.

Ostanite uz Happytv.rs i saznajte najnovije detalje iz rijalitija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter