Izvor:
16.02.2018 u 01:51
0

PRODUKCIJA NIJE ŠTEDILA GASTTOZZA: Usledila žestoka kazna zbog neoprostivog prekršaja!

Nesmotren potes Nenada Marinkovića Gasttozza rezultirao je posledicama širohih razmera.

Naime, nakon što je saznao da je njegova devojka Naida raskinula sa njim putem Instagrama, Gasttozz se prerušio i pokušao da pobegne iz velelelepne vile u Zemunu.

Nakon neuspelog pokušaja, dvojica radnika Hepi televizije ostala je bez posla, a glavna nagrada u rijalitiju spala je sa 100.000 na 70.000 evra.

Mnogi smatraju da je odluka produkcije, da kazni Nenad sa oduzimanjem posete Naide do kraja rijalitija, veoma blaga, a evo kako je on prokomentarisao čitavu situaciju:

– Ja sam se tako osetio u tom trenutku i rešio sam da pokušam. Takvo obezbeđenje bi trebalo da poželi svaka kuća, oni su potpuno momci na mestu. Znate da nisam takav, da se radujem tuđoj nesreći. Mnogo mi je žao zbog momaka koji su izgubili posao, a takve radnike bi poželela svaka kuća. Nadam se da ćemo se zajedničkim snagama izboriti da vratite radnike na posao – rekao je.

Gasttozz je priznao da je celu situaciju dobro planirao i da je čekao na prvu grešku obezbeđenja, kako bi iskoristio priliku.

Produkcija je odlučila da kasni takmičara sa još 2.000 evra.

– Samo sam želeo da zagrlim svoju devojku za Dan zaljubljenih – dodao je učesnik nakon svega.

Sve vesti iz večerašnje emisije čitajte na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter