Izvor:
16.02.2018 u 03:33
0

ON ĆE MU BITI NAJGORI SUD: Gasttozz zanemeo kada ga je ugledao na vratima vile!

Kako je Gasttozz sinoć pobegao iz vile da bi video svoju devojku Naidu dobio je novčanu kaznu od produkcije, a i glavna nagrade ja smanjena za pobednika.

Pošto je napravio problem i prekršio pravila igre kao i ugovor produkcija se potrudila da ga ne liši učešća u rijalitiju već samo kaznom ali je morao kaznu da dobije i od još jedne osobe za neprimereno ponašanje.

On je kažnjen već sa 2000 evra glavna nagrada je smanjena za 30.000 evra, dvoje ljudi je zbog njega dobilo otkaz i dobio je zabranu da mu Naida dolazi u posetu do kraja rijalitija.

Produkcija je preduzela sve pedakoške mere ali je njegov otac Đura neko ko će to uraditi na adekvatniji način. Večeras je on ušao u vilu kako bi video svog sina i iskritikovao ga za ponašanje a i bio ravnopravni takmičar u rijalitiju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter