Izvor:
16.02.2018 u 06:47
0

TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA: Teodora otvorila dušu i ispričala sve o majci! (foto)

Tokom večerašnje emisije komentarišu se i novinski članci koji se objavljuju u štampi proteklih dana.

Došao je red i na Teodoru i članak u kome je njena drugarica izjavila kako je ona imala teško detinjstvo i kako joj je majka bila u zatvoru.

Spomenula je u članku i Spaha koji je navodno imao neke poslovne kombinacije sa Teodorinom majkom.

Teodora je večeras otvorila dušu povodom svoje majke i prošlosti koja joj je jako bolna bila.

Nije istina da je bila osam godina, mislim da je bila tri. Oružje nema veze sa tim istina je da je bila zbog droge. Ja sam ovde pričala svoju životnu priču. Ovo što se tiče Spaha istina je da je on mnogo pomogao mojoj majci, jer je ona zbog njega deportovana u Srbiju iz Hrvatske inače da njega nije bilo ko zna šta bi tamo bilo sa njom. Ja sam jedva čekala nju da vidim da dođe iz zatvora, nekako sam u tom periodu upala u te loše vode, bila sam na ulici. Brat i ja smo celog života živeli sa bakom otac je živeo sa svojom verenicom jeste pomagao novčano za komunalije, ali smo brat i ja bili prosto prepušteni sami sebi. Ja sam se u tom periodu prepustila ulici, htela sam da imam sve ona je u međuvremenu otišla u zatvor a pre toga je bila u Crnoj Gori. Ona faktički celog života nije bila tu, sve priče koje su mene pratile da ličim na nju i da ću biti ista kao ona jer je ona meni bila idol. I tada kada sam se videla sa njom kada je izašla iz zatvora ja sam tada mnogo pila i imala sam dosta para, ona je počela onda meni da prebaciju i mene je to jako nerviralo i to je počelo da eksalira. Ja sam pokušala njoj da objasnim da ako baka nije imala autoritet ne može ni ona koja me nije odgajila. Jednom prilikom u kafiću sam se jako napila i ona je bila tu, ali ona nije ništa reagovala na to da me sputa na kraju je ona mene izbacila iz stana, to je nešto što je mene posle svega jako povredilo što sam uradila za nju. Ja sam pokupila svoje torbe i izašla sam, ja sam mesec dana posle toga ponovo došla kod nje gde je ona meni bukvalno rekla zašto si došla. Dve godine se posle toga nismo videle ona je otišla za Nemačku ja sam ušla u rijaliti– ispričala je Teodora

Teodora se tokom priče o svojoj majci jako potresla pa je počela i da plače, čak je u jednom trenutku i rekla da je bolje da je možda nikada nije ni upoznala.

Ona je čak u jednoj sezoni napisala i pesmu o majci koju je i večeras ponovo izrecitovala samo za nju.

Rekla je rekla kako bi volela da sredi odnose sa svojom majkom i da je ovakvi novinski natpisi jako povređuju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter