Izvor:
17.02.2018 u 05:25
0

STIGAO UGOVOR O RASKIDU SARADNJE: Evo šta u njemu piše, odluka o Gasttozzovom boravku se očekuje USKORO!

Stigla je i odluka o tome da li će Nenad Marinković Gasttozz napustiti rijaliti šou "Parovi".

Produkcija je u vilu donela ugovor o raskidu ugovora, a odlukaje sledeća:

"Odluka o raskidu ogovora o boravku u rijalitiju "Parovi" – 6. sezona.

Dana 16. februara 2018. godine, potpisom ovog dokumenta donose sledeću odluku:

Ukoliko učesniki samovoljno i mimo volje producenta, ako prekršo pravila, a da nije izbačen izborom publike, gubi pravu na naknadu i dužan je da producentu plati kaznu u iznosu od 100.000 evra u dinarskoj protivvrednosti pa srednjem kursku Narodne Banke Srbije za evro na dan isplate, najkasnije osam dana od pisanog poziva producenta. Učesnik ne gubi pravo na nadoknatu, ukoliko je posledica njegovog izlaska bolest koja mora da se leči stacionarno, a isto je utvrđeno od strane tima lekara angažovano od producenta. Kako ovo nije utvrđeno, producent zbog grubog kršenja stavki ugovora, zavedenog u poslovnim knjigama Happy televizije, raskida svaki vid poslovne saradnje sa učesnikom".

Ovo je navedeno u ugovoru o raskidu saradnje, a da li će Gasttozz napustiti "Parova" ostanite uz Happy TV i saznaćete uskoro.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter