Izvor:
18.02.2018 u 02:59
0

OVO JE GASTTOZZA NAJVIŠE POGODILO: Produkcija u „2 minuta istine“ o njegovom bekstvu otkrila koju mu je prvu poruku poslala!

Učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" ove subote na programu imaju emisiju "Favorit nedelje".

Tokom emisije, produkcija je odlučila da pusti "Dva minuta istine" o bekstvu Nenada Marinkovića Gasttozza iz najpopularnije vile na Balkanu, i otkrila koje su mu poruke poslate nakon toga.

Ovo je mnogo pogodilo Gasttozza, a Dalila Dragojević je rekla da joj je u svemu najjače poruka "Da li je sve u redu", jer svi znaju zbog čega je poslata ta poruka.

Šta misliš, zbog čega ti je produkcija poslala prvu poruku "Da li je sve u redu"? A odmah potom i sram te bilo? – otkriveno je u "Dva minuta istine" o Nenadovom bekstvu, što je njega mnogo pogodilo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter