Izvor:
18.02.2018 u 04:03
0

JAVILA SE GASTTOZZOVA SESTRA TANJA: Od njenog govora su se svi naježili!

Učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" ove subote na programu imaju emisiju "Favorit nedelje".

Tokom emisije se razgovara o bekstvu Nenada Marinkovića Gasttozza iz najpopularnije vile na Balkanu, i ugovoru koji on treba uskoro da potpiše.

Gasttozz je već bio doneo odluku da se odrekne honorara i ostane u "Parovima", ali je tokom noći naglo promenio odluku, zbog čega se uključila i njegova sestra Tanja.

Sad me brate slušaj. Isti nas je tata napravio budalo jedna, naučile su me godine da priznam kad nisam upravu. Potpiši ono što ti budu doneli, pokaži dostojanstvo, nisi pizda. ostani tu i trpi posledice bato moj lepi. Dalila je bila u pravu, Vesna je bila u pravu, Spaho i Đus su bili u pravu, hvala im puno Otvori malo oči. Ljubim te puno – rekla je Tanja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter