Izvor:
20.02.2018 u 03:00
0

I KAMEN BI ZAPLAKAO: Gasttozz konačno dobija ono što je godinama želeo!

Večeras je pušten snimak sinoćnje svađe između Đusa, Nenada i Đure.

Kako se ceo dan priča o toj situaciji koja se dogodila gde je palo dosta teških reči između Đusa i Nenada, on je prokomentarisao sada hladne glave sve što se izdešavalo.

Obzirom da je dosta učesnika komentarisalo odnos njega i njegovog tate Đure, zbog čega je i Đus pukao koji slovi za velikog rijaliti druga Nenada.

Gasttozz je večeras priznao da mu je krivo što se posvađao sa Đusom kako se posvađao ali da je to i uradio kako bi zaštitio svog oca.

Sigurno nisam imao to što je imao Đus. Ja samo ne želim kroz neke reči da njega svog oca povredim i njemu napakostim. Neverovatna stvar je što smo se mi onako posvađali, jer je meni Đus ovde potreban više kao prijatelj a ne kao neprijatelj. Ja sam hteo da podmetnem leđa njemu, svom ocu da ga zaštitim ovde. Ja sam samo sa majkom živeo , sećam se da je bila priča ajde idemo da se vidimo sa Đurom došao on da te vidi. On je tada imao iz prvog braka decu i onda sam se ja loše osećao zašto ja nisam bio tu, ne želim da ga ispljujem sada najviše na svetu. Suština je da mi je jako drago što je ne znam koliko godina unazad tu, da smo stvorili odnos. Ja sa njim nisam nikada bio u lošem odnosu samo je on sada više prisutan u mom životu. Ja ne zameram nejmu više ništa. Moja majka je jedna velika i hrabra žena, ja kroz moje odrastanje nisam hteo ni nju da povređujem nekim glupim pitanjima, išao sam sa njom kroz život i to je to. Znam da je Đura moj biološki otac i to je dovoljno. – rekao je Gasttozz

Đura i Nenad su se u toku emisije i dogovorili da on konačno da Nenadu svoje prezime i da se preziva Sinđelić.

Tako da je produkcija odlučila da se organizuje sve kako bi se pravno završila procedura da Nenad postane Sinđelić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter