Izvor:
23.02.2018 u 09:20
0

OVO SE MESECIMA IŠČEKUJE: Objavljena fotografija na kojoj je Sneža SKROZ NAGA!

Mnogi od učesnika rijalitija nisu verovali u ovom ona je tvrdila, navodila ljude koji su je kontaktorali, imena, ali parove ništa nije moglo da uveri da se Sneža Jovičić slikala za prestižni magazin "Plejboj".

Tokom emsije sa specijalnim gostima, došao je red da padnu maske, te su učesnici najpopularnijeg rijalitija na Balkanu konačno dobili priliku da ugledaju fotografiju obnažene Sneže, koja u vili ne želi nu u brus da se skine.

Na fotografiji na kojoj je Sneža u društvu osam lepotica, jasno se vide njen obnažene grudi.

Parovima nije trebala najava, te čim su ugledali logo "Playboy", potrčali ka ekrani kako bi se uverili da je na fotografiji zaista Snežana Jovičić, koja je sa njima već nekoliko meseci u vili "Parova".

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter