Izvor:
01.03.2018 u 00:09
0

DALILA ISKRENO: Zorica vešto prikriva svoju prošlost!

Dalila kao učesnik koji nema dlake na jeziku i ko je jako iskren, i sada je sa ostalim učesnicima podelila iskreno svoje mišljenje o Zorici Dukić.

Ona je rekla da je Zorica kvalitetna osoba ali je jako nervira njeno ponašanje i skrivanje prošlosti i svega što je radila ranije.

Zorica Dukić ima jako dobru dušu ali mi sa druge strane jako ide na živci kada krene da priča mnogo gnjavi i smara. Nervira me kod nje što vešto prikriva svoj život koji je živela, ja nemam problem da kažem sve što je bilo. Ja ne volim takve osobe koje kriju sve što su uradile, možda ona ima neke svoje razloge zašto to radi, ali eto ona je rekla da je to njen stav zbog njene majke da se ona ne bi nervirala– rekla je Dalila

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter