Izvor:
20.03.2018 u 00:08
0

IZABELA OTVORENO O VEZI SA LAKIĆEM: Iako je stariji od mene nije mi predstavljao autoritet, mogla sam kako sam htela.

1. Tvoj odnos sa Nikolom Lakićem je poslednjih dana na “staklenim” nogama. Šta je pravi razlog vaših sve učestalijih svađa?

"Staklene" noge su popucale, tako da odnos više i ne postoji. Nakon tri meseca veze sa Nikolom mogu reći da je zaista pažljiv muškarac i tu problema nije bilo, ali sa druge strane muškarac bez svog stava, podložan manipulaciji, na usluzi drugima više nego sebi, iako 12 godina stariji od mene nije mi predstavljao autoritet ni u najmanju ruku, i mogla sam kako sam htela. U mnogim situacijama postupio je kako nje smeo i tu je dolazilo do problema. Emocije su se ugasile, čini mi se da mi je sve to dosadilo, svaki dan jedno isto, dvadesetčetiri sata zajedno bez trena svog vremena. Ja sam individualna za sebe i potrebna mi je sloboda onda kada ja to poželim. Napolju je ipak to malo drugačije i mnogo lakše po meni, a možda je i mene teško zadržati.

2. Vesna Rivas tvrdi da si ti više zaljubljena u Nikolu a da je on folirant i da radi sve radi svog što dužeg opstanka u vili “Parova”.Koliko te pogađaju ovakvi komentari?

Apsolutno me ne pogađaju ni malo, na početku naše priče sam već bila pripremljena na to da će biti raznih komentara, kako pozitivnih tako i negativnih. Znam da on svoje emocije nije folirao, niti glumio.

3. U vilu je ušla Lakićeva bivša ljubav iz rijalitija Zerina. U kakvim si odnosima sa njom i koliko ti smeta njeno prisustvo?

Zerina je interesantan lik, zabavna je i jako simpatična. Ne gledam je kao Nikolinu bivšu devojku, već je posmatram mimo cele priče i nju kao ličnost. Imamo skroz korektan odnos, njeno prisustvo na iznenađenje mnogih mi ne smeta ni malo, čak mi prija jer on u sebi nosi ludačku energiju i svrstavam je u pozitivce.

4. Nedavno si prokomentarisala “kada bih izašla iz vile, Lakić bi se vratio Zerini”. Zbog čega sumnjaš u njegovu ljubav?

Prokomentarisala jesam, ali da bih izazvala reakciju i na osnovu toga procenila situaciju, a ne zato što tako mislim. Ja se vodim rečenicom:

– Veruj dovoljno, ali ne previše.

5. Na “Roditeljskom sastanku” je gostovala tvoja mama, imala je par primedbi na tvoje ponašanje u vili. Na koga je tačno mislila kada je rekla “dozvoljavaš da te gaze a ti ćutiš”?

Najviše mi zamera što se nisam otvorila kroz, i što ne iznosim mišljenje svih ovih ljudi, koje je izgrađeno itekako. Nije da nije u pravu, alii ja uvek biram pravi momenat za sve, a da ne ugrozim sebe. Tako se ponašam i u vili. Oprezna sam. Slađa je meni mama i roditelji na sve ovo gledaju malo drugačije i doživljaju drugačije. Nju mnogo više povredi ukoliko meni uputi neku uvredu, a mene zaista to ne dotiče, čak i ne čujem, a kada me dotakne nešto, britka sam na jeziku, ona samo želi da budem takva.

6. U vili si imala seks što se nije dopalo tvojim roditeljim ali i pored toga su ostali uz tebe. Koliko ti znači podrška roditelja?

Tako je. Podrška roditelja znači previše. Oni su moj oslonac, vetra u leđa, neko ko veruje u mene, i ko je tu uz mene i kada zase*** stvar. Beskrajno sam im zahvalna i mislim da teško mogu to da im nadonkadim, ali se maksimalno trudim, a tek ću. Jedna je Izabela Aljoski, sve smem i stojim iza svakog svog postupka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter