Izvor:
21.03.2018 u 06:29
0

MARIJA PROŠLA KROZ PAKAO: Bivši suprug je izgrizao svuda po telu!

Učesnici šeste sezone najglednaijeg rijalitija "Parovi" i ovog utorka na programu imaju "Ispovesti".

Nakon gošće Dušanke koja boluje od tumora, na red je došla i učesnica Marija Malivuk, koja je ispričala kako je bivši suprug jednom krvnički izujedao dok su se vraćali od rođaka sa rođendana.

Najveći problem je nastao kad je on postao nesnosno ljubomoran. Dok smo se vraćali od mojih rođaka, moj bivši suprug je želeo da uzme ključ ali mu ja nisam dozvoljavala i držala ga čvrsto, nakon čega mi je on krvnički izgrizao celu ruku. Nakon toga sam otišla u bolnicu, a nakon što su čuli šta se desilo, odmah me ispred bolnice sačekala policija i tražila od mene da napišem izjavu. Odmah sutradan sam otišla i povukla tužbu – otkrila je Marija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter