Izvor:
28.07.2016 u 15:00
0

A DA JE VIDI GASTTOZZ: Zorica pozira u BRUSHALTERU i zato GORI INTERNET! (HOT FOTO)

Publika je odavno rekla da je Zorica Dukić jedna od najzgodnijih takmičarki najboljeg rijaliti šou programa "Parovi". Zato i nije čudno to što je osvojila srce najšarmantnijeg, drugoplasiranog, Nenada Marinkovića Gasttozza.

Njihova ljubav je, kao i sve rijaliti veze, prilično burna. Ovi mladi ljudi su se voleli, svađali, raskidali, ponovo se voleli, ali su pokazali da je ljubav jača od tračeva i ostali su zajedno i po završetku ovog zabavno-humorističkog programa.

Ova lepa mlada dama rešila je da ponovo zapali društvene mreže i postavila je na svoj zvanični Instagram profil fotografiju na kojoj se vidi kako pozira i to u crnom brushalteru.

Šta li nam Zorica sprema – ne znamo, ali se svi fanovi pitaju kako li je Gasttozz reagovao na ovo fotografisanje i da li mu smeta to što je njegova devojka obnažena pred objektivom drugog muškarca.

Pogledajte i sami fotografiju koja je raspametila obožavaoce čuvenog Draguljčeta – Zorice Dukić.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/draguljce

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter