Izvor:
19.04.2018 u 06:47
0

KRALJ DRAME PONOVO ŠOKIRA: Požgaj završio na podu na „Paroviziji“, a to nije sve! (foto)

Posledni na "Paroviziji" nastupio je Aleksadar Požgaj, poznatiji kao "kralj drame".

Naime, takmičar je u poslednjem trenutku promenio izbor pesme, koja mu je bila previše motivna, a novi odabir numere posvetio je saigraču Nenadu Marinkoviću Gasttozzu.

Požgaj je otpevao pesmu Željka Šašića "Mali je ovo grad", a u toku nastupa u zanosu je pao na pod, što je privuklo veliku pažnju.

Učesnik je uspeo da prilikom svog preformanasa dovuče na scenu sve "Parove", te su bar jedno izgledali složniji nego ikad.

Specijalni žiri imao je samo reči hvale, a u tome je prednjačio Marko Perović:

– Požgaj je još jedno pokazao da je čovek iz naroda, da je naš, zbog toga mi ne možemo bez njega. Vide li se koliko je bilo emocije u njegovom nastupu – rekao je član žirija.

Ostanite uz happytv.rs da saznate ko će pobediti na večerašnjoj "Paroviziji".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter