TRESE SE VILA PAROVA: Javio se David i poručio OVO Aleksandri!

Ubrzo nakon obajve da je David ostavio Aleksandru i da više ne želi da ima nikakv kontakt sa njom on se uključio u vilu Parova. 

Kako je skoro dao intervju za jedan magazin u kome je rekao da ne želi da komentariše išta što je vezano za Aleksandru i da ne želi da čuje za nju, razrešio je celu situaciju večeras. 

Da velika rijaliti ljubav nije pukla, pokazao je ovim javljanjem i da im nikakve provokacije od strane učesnika a i novinara ne mogu ništa. 

- Ja sam rekao da ne želim da dajem nikakve komentare dok je ona u rijalitiju i to je apsolutno to, ja jedva čekam da ona izađe iz rijalitja, volim debelo moje i čekam da ostvarimo sve svoje snove- rekao je David Dragojević

Novinarka je rekla da je Goran Dejanov i Davidov otac dao intervijuu u kome je rekao da  je Dejan uvek bio vredniji i marljiviji od Davida, a  da je David uvek bio lažljiviji i šminker. 

Povodom priče da David namerno nije hteo da da broj telefona svog oca novinarima upravo zbog toga kako ne bi hvalio Dalilu i Dejana, on je to ovako prokomentarisao. 

- Moj otac je u čudu šta je izašlo u novinama, on se čuo samnom pre par dana i rekao je da je apsolutno sve izvrnuto- rekao je David

Novinarka je bila kategorična da je sve što je Goran Dragojević izjavio za taj magazin istina i da ga je baš ona lično pitala kada je izašao broj da li je zadovoljan i on je odgovorio da jeste. 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost