Izvor:
21.04.2018 u 18:40
0

ALEKSANDRA OTKRILA BRANKI INTERESANTNU PRIČU: Ime sam dobila po Ljubinom bivšem momku koji je nastradao!

Tokom "Jutarnje kafice" u vili Parova Aoleksandra i Branka su se izdvojile u dvorište i pričale o tome kako su dobile ime.

Branka je rekla da je njena majka htela da se ona zove Ornela ali je otac na kraju odlučio da ipak dobije ime Branka jer mu se mnogo sviđalo.

Aleksandra je otkrila kako je ona dobila ime a i njena sestra. Pozadina je vrlo interesantna kako se se njeni roditelji Ljuba i karađorđe odlučili da se ona zove Aleksandra a njena sestra Gorana.

Kako je rekla Ljuba je njoj dala ime a Karađorđe njenoj sestri.

Ja sam dobila ime po Ljubinoj velikoj ljubavi koji je nešto tragično nastradao, tata to nikada nije hteo da prizna da je ona meni dala ime po njemu. A Gorani je tata dao ime po svom najboljem prijatelju Goranu koji je ubijen– rekla je Aleksandra

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter