Izvor:
03.08.2016 u 00:12
0

ATINA KONAČNO OTKRILA: Ovo je istina o njenoj TRUDNOĆI!

Neposredno pred emisiju "Upoznajte Parove", nekadašnja učesnica Atina Ferari nam je rekla da u poslednje vreme ne nastupa mnogo jer želi da se posveti svojim prijateljima i porodici, a da u septembru planira da snimi novu pesmu. Takođe nam je otkrila da će možda snimiti film sa Đošom ukoliko svi budu zadovoljni i ako sve ispadne kako treba.

Kada smo je pitali šta se desilo sa njenom trudnoćom, da li je to bio marketinški trik ili nesrećan slučaj, s obzirom na to da nije trudna, ona nam je objasnila.

Nisam dobijala nekoliko meseci, imala sam problema sa jajnicima, pa sam mislila da sam trudna, ali hvala Bogu nisam. Kažem hvala Bogu jer ne želim u ovom trenutku dete– razrešila je Atina o čemu se govori po medijima i društvenim mrežama.

Takođe nam je rekla da je danas raskinula vezu koja je trajala oko deset meseci, a kada smo je pitali da li se druži sa učesnicima rijalitija, rekla je da se slučajno sretnu po kafanama, ali da ona ima svoje dugogodišnje prijatelje sa kojima provodi vreme.

HappyTv.tv
Foto: Faceboook/atinaplesacicaestradnamarkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter