Izvor:
03.08.2016 u 22:24
0

BIVŠI UČESNIK ISKRENO: „Da Zorica nije ušla, Gasttozz bi sigurno…“!

Nekadašnji učesnik najgledanijeg rijaltija Limeni je neposredno pred emisiju "Upoznajte Parove" pričao kako provovdi vreme nakon povrataka u spoljni svet, ali i o bivšim učesnicima. On nam je rekao da je i dalje fudbalski trener, ali da nema ništa novo kod njega. Pitali smo ga da nam prokomentariše pobedu Ružice Veljković.

Jako sam srećan zbog nje, ona je to zaslužila. Ja nju gledam kao unuku, i čim sam ušao rekao sam joj da će zauzeti neko od prva tri mesta. Izgradila je autoritet i stvorila dobru sliku o sebi– rekao je trener.

Zanimalo nas je da li je očekivao Gasttozzovu pobedu s obzirom na to da i njega naziva "svojim unukom".

Ja i njega jako volim i siguran sam da bi on pobedio da Zorica nije ušla. Ona je nekako unela nemir. Zorica je dobra devojka, to je prava ljubav i bilo bi sve dobro da im se drugi ljudi nisu umešali. Ja bih voleo da se ona uda za njega, Gasttozz bi imao lep život sa njom– dodao je Limeni.

Na kraju je rekao da bi ponovo ušao u "Parove", zahvalio se svima sa Happy televizije, i pozdravio svoju porodicu, prijatelje i igrače.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter