Izvor:
27.04.2018 u 00:24
0

ZORICA DUKIĆ O SEKSU BIVŠEG DEČKA: Gasttozz u stvari ljubomoran?

Vest da su tokom jučerašnje žurke u "Parovima" Nenad Marinković Gasttozz i Anamarija Džambazov imali seks, šokirala je milionski auditorijum.

Odmah su postvaljena brojna pitanja – zašto Anamarija, da li se na taj način sveti Tihomiru zbog Zorice, ili je patološki ljubomoran zbog nečega što je bilo njegovo?

Verzija bivše učesnice Marije Malivuk da je Gasttozz bio intiman sa Anamarijom, jer je Tihomir želeo nešto što je bilo njegovo, posevno je iznerviralo upravo njegovu bivšu devojku Zoricu Dukić:

– Nisam ja stvar, pa da neko želi da me uzme ili spava sa mnom. Ja, Zorica Dukić, mogu da budem i spavam sa nekim sam kad ja to hoću rekla je takmičarka.

Sve vesti o "Parovima" možete pročitati na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter