Izvor:
04.08.2016 u 14:17
0

KO KAŽE DA GASTTTOZZ NE SME DA SE GLUPIRA PRED ZORICOM? Ovo je dokaz da…! (FOTO)

Veza Nenada i Zorice je bila tema o kojoj svi pričaju, a izgleda da je tako ostalo i nakon završetka najgledanijeg rijalitija. S obzirom na to da je njihov boravak u vili propraćen svađama i teškim rečima mnogi su mislili da njihova ljubav neće potrajati kada napuste vilu. Ipak, oni su dokazali suprotno! Na društvenim mrežama svakodnevno možemo videti da je ovaj par srećniji nego ikada.

Iako su mnogi govorili da Gasttozz ne sme da se glupira pred svojom devojkom, i da ga ona stalno sputava, sledeća fotografija pokazuje da Marinković radi sve što poželi, a sudeći po slikama izgleda da to i Zorici prija. Pogledajte sledeće fotografije pa sami procenite.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Nenad i Zorica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter