Izvor:
27.04.2018 u 14:52
0

ANAMARIJA SUMIRALA UTISKE NAKON SEKSA SA GASTTOZZOM: Ne žalim što se to desilo, Gasttozz se pokazao kao pravi ljubavnik! Privlači me! (FOTO)

Velika prašina podigla se oko seksa, koji se dogodio između Nenada Marinkovića Gasttozza i Anamarije Džambasov, prvo u WC-u, a potom i u tuš kabini.

Obzirom da Gasttozz ima devojku, i da je Anamarija zaljubljena u Tihomira, niko nije očekivao da bi se ovako nešto moglo dogoditi upravo između ovo dvoje učesnika.

Međutim, realnost je drugačija, a po svemu sudeći, Anamarija je oduševljena Gasttozzovim zavodničkim sposobnostima.

1. Učesnici komentarišu da je sinoć došlo do seksa između Gasttozza i tebe. Da li je to istina?

Da, istina je, sinoć je bilo seksa između mene i Gasttozza.

2. Ti si sinoć potvrdila da je između vas došlo do seksa kada si odgovorila na Ivanove uvrede da te ne interesuje šta on kaže, i da si imala odnose sa Nenadom. Da li se Gasttozz dobro pokazao u tuš kabini?

Sinoć se mnogo toga izdešavalo, između ostalog i seks u wc-u i posle u tuš kabini. Ne žalim što se to desilo, Gasttozz se pokazao kao pravi ljubavnik.

3. Zbog čega si odlučila da odeš sa Gasttozzom u tuš kabinu, i da tamo imate seks? Da li si na taj način želela da napraviš Tihomira ljubomornim i vratiš mu za sve ono što je on tebi radio sa Zoricom?

Tihomir i Zorica, nisu uzrok sinoćnjeg događaja, jednostavno Gasttozz me privlači i ja sam to htela da uradim, to ima veze samo sa mnom. Ne pravim nikoga ljubomornim, niti mi je u planu da se ikome inatim ili vraćam

4. Zorica je sinoć prokomentarisala da joj se Gasttozz poverio da će imati seks sa tobom. Kako komentarišeš to što je odlučio da njoj kaže šta planira da uradi sa tobom?

Uopšte me to ne iznenađuje, negde smatram da je to normalno da pita nju za savet.

5. Mnogi učesnici te kritikuju što si ovo uradila sa Nenadom jer dobro znaju koliko je on patio zbog Naide. Da li si ti razmišljala o tome, i misliš li da će ga ona nakon ovoga definitivno ostaviti?

Ne bih to da komentarišem.

6. Postoji li mogućnost da se između Gasttozza i tebe desi nešto više, ili ćete ostati samo drugovi?

Samo drugovi.

7. Kako misliš da će Tihomir reagovati na sve ovo, i da li će pokušati da ti uzvrati istom merom sa nekom od takmičarki?

Tihomir je jako burno reagovao i vidi se da je ljubomoran. Sigorno će mi vratiti, ali mene to ne zanima.

Sve vesti o najgledanijem rijalitiju u regionu možete ćitati na happytv.rs.

Happtv.rs.
Foto: Ariva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter