Izvor:
04.08.2016 u 22:34
0

DA LI ĆE OPSTATI NAJPOZNATIJE RIJALITI VEZE?: Ovi gosti u emisiji „Upoznajte Parove“ to sigurno znaju!

Nešto što je u proteklom periodu najviše zaokupljalo pažnju gledalaca našeg zabavno-humorističkog programa "Parovi" jesu ljubavne veze koje su nastale upravo mežu zidovima luskuzne vile.

Iz dana u dan pratili su se odnosi između Zorice i Gasttozza, Mikija i Anđele, Mladena i Dalile, a ono što je sve najviše interesovalo jeste da li će oni ostati zajedno i po izlasku iz rijalitija.

Gosti Jovane Jeremić u večerašnjoj emisiji "Upoznajte Parove" imaju šta da kažu na tu temu.

Ejmi će pričati o sopstvenom iskustvu i vezi između lazara i nje, koja je počela u rijalitiju, a krunisana veridbom, dok će Bumbar, kao veliki Gasttozzov i Anđelin prijatelj, moći da da predviđanje "iz prve ruke" o budućnosti njihovih veza.

Muzički gost u emisiji biće grupa "Luna", a sve ovo je više nego dovoljan razlog da budete uz Happy televiziju tačno u 19 časova.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter