Izvor:
05.08.2016 u 01:02
0

BUMBAR, LJUBAVNI ANALITIČAR: Zorica je zaljubljena u Nenada Marinkovića, a ne u GASTTOZZA!

Kao što je svima poznato, Bumbar je bio dobar prijatelj sa Gasttozzom i Zoricom tako da smo iskoristili priliku da ga pitamo šta on misli o ovoj rijaliti vezi.

Zorica je zaljubljena u Nenada Marinkovića, a ne u Gasttozza – rekao je Bumbar. To je objasnio činjenicom da ona ne voli kada se on šali i kada je neozbiljan, a upravo je to ono zbog čega je on Gasttozz i zbog čega ga narod voli.

Vuletić kaže da je ona starija od njega i ozbiljnija, pa joj ne prija kada se on tako ponaša. Ipak, on je zaključio da je njihova ljubav zaista velika i prava, a da u njoj posebno uživaju kako nisu pred kamerama.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter