Izvor:
16.05.2018 u 06:07
0

VIOLETA POKUŠALA NA SVE NAČINE DA SAZNA ISTINU: Vidovnjaci su bili moja poslednja stanica!

Učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" i ovog utorka na programu imaju "Ispovesti".

U goste im je večeras došla Violeta Jovanović, koja je poželela da podeli svoju tužnu priču sa celom Srbijom.

Njen otac Milenko Jovanović je nestao 28. avgusta 2016. godine, da bi 23. januara ove godine lovac pronašao telo njenog oca u obilasku lovnog mesta u kamenom potoku.

Vidovnjaci su bili moja poslednja stanica. Ja generalno ne verujem u to, ali nisam imala izbora. Neki su bili pošteni pa su mi govorili da ne znaju i da neće da mi uzmu novac. Neki su tražili 20.000 da mi samo pročitaju molitvu, što sam ja odbila. Zlatku sam poslala poruku da nemam novca da mu dajem i zamolila ga za pomoć, a on mi je rekao da mi svakako ne bi naplatio i otkrio šta misli da se desilo sa mojim ocem – otkrila je Violeta.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter